LLUMARIN UUTUUSKALVOT SAATAVILLA SUORAAN VARASTOSTA

LLumarin laadukkaat kalvot kehittyvät jatkuvasti ja nyt Sesomalla on tarjolla tuoreita uutuuksia ajoneuvojen ja kiinteistöjen ikkuna- ja suojakalvoihin. Tuotteet ovat saatavilla suoraan varastosta ja tilattavissa metreittäin tai rullina. Lue uutuustuotteiden lisätiedot verkkokaupasta.

LLumar-kalvot saat myös määrämittaan leikattuna. Säästät aikaa ja vaivaa, kun tilaat kiinteistökalvot valmiiksi oikeaan kokoon leikattuna. Leikkaamme jopa 183 cm leveitä kalvoja, 5-7 työpäivän toimitusajalla. Kysy lisää myynnistämme sesoma@sesoma.fi tai 020 745 9620!

LLUMAR AIR 90

AIR 90 on lähes kirkas ikkunakalvo, joka soveltuu käytettäväksi niin kiinteistöihin kuin ajoneuvoihin. Huomaamaton kalvo tarjoaa erinomaisen valonläpäisyn, mutta torjuu tehokkaasti auringon lämpö- ja UV-säteilyä.

ANTI-GRAFFITI-KALVO

LLumarin Anti-Graffiti -kalvo on tapa taistella ilkivaltaa vastaan. Lähes näkymätön suojakalvo suojaa julkisen liikenteen ja vastaavat pinnat monenlaisilta töhrimisiltä – spray-maaleilta, tusseilta, ilkivallalta, naarmuilta. Kalvo on suunniteltu erityisesti suojaamaan sileitä pintoja, kuten lasia ja ruostumatonta terästä.

LLUMAR AU85 UV

LLumar AU85 UV SR HPR -suojakalvo poistaa haitallista UV-säteilyä tehokkaasti. Suositeltuja käyttökohteita ovat näyteikkunat, yksityisasunnot, museot, ajoneuvot ja muut paikat, joissa halutaan suojata pintoja haalistumiselta tai ihmisiä UV-valolle altistumiselta.

LLUMAR SA15 PS4

LLumar Safety Automotive - kalvot ovat tummennuskalvon ja sirpalesuojakalvon yhdistelmä, joka tarjoaa maksimaalista näkösuojaa ja turvaa ilkivaltaa vastaan. Kalvo tekee lasista erittäin kestävän ja sitkeän sekä vaimentaa myös lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan. Varastossa 15% valoa läpäisevä kalvo, 5% ja 35% valoa läpäisevät tulossa pian.