Valikko
 
sesoma.fi/tietoa-yrityksesta

Sesoma Oy

Sesoma Oy on palvellut visuaalisen viestinnän ammattilaisia Suomessa jo yli 30 vuoden ajan. Visuaalinen viestintä on kehittynyt vuosien varrella huomattavasti, mutta aina sen pyrkimyksenä on ollut katsojan tavoittaminen mitä erilaisimmissa paikoissa: teiden varsilla, myymälöissä, talojen julkisivuissa, liikelahjoissa, messuilla, ikkunasomisteissa, talojen katolla; Sesoman tuotteet ovat olleet aina vahvasti mukana.

Sesoma on osa kansainvälistä Mutoh North Europe –konsernia, jolla on toimintaa kaikkiaan neljässä eri maassa; Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Tällä hetkellä palveluksessamme on noin 70 ihmistä ja liikevaihtomme on reilut 18 miljoonaa euroa, josta Sesoma Oy:n osuus on hieman yli 10 miljoonaa euroa. Mutoh North Europe -konsernin omistaa tulostinvalmistaja Mutoh.

Kansainvälisen konsernin tavoitteena on vahvistaa osaamistamme eri tuotealueilla, mutta myös varmistaa, että tuotevalikoimamme on mahdollisimman laaja ja tuotteiden hinta-laatusuhde oikea. Tietotaidon ja tuotevalikoiman kasvattaminen ei kuitenkaan korvaa asiantuntevaa palvelua. Tästä syystä koulutamme henkilökuntaamme ja asiakkaitamme säännöllisesti. Kaiken tapahtuvan kehityksen tulee näkyä asiakkaillemme yhä parempana palveluna ja laajempana tarjontana.

Tarjoamme käyttökoulutusta kaikkiin myymiimme tuotteisiin, telineisiin ja laitteisiin liittyen. Tarjoamme ammattitaitoista ja joustavaa huoltoa, laiteasennukset ja käyttökoulutukset sekä varaosapalvelut kaikkiin tarjoamiimme laitteisiin.
Back to top