Sesoma Email Header 2019
 
 
TRIFECTA-tulostuskalvo seinään, lattiaan tai ikkunaan
 
trifecta floor (597 x 393)
 
Trifecta on valkoinen mattapintainen tulostuskalvo, jossa on canvasmainen pinta. Trifecta soveltuu erityisesti sileäpintaisten sisä- ja ulkoseinien koristeluun, pintoina voi olla esim. puu, lasi, teräs, kaakeli tai maalattu seinä.

Materiaali on 150mic paksua, joten sen asentaminen on todella helppoa ja nopeaa. Liima tarttuu lujasti kiinni, mutta se on kuitenkin helposti irrotettavissa ilman liimajäänteitä 6 kuukauden sisällä. Trifectan uudelleenasemointi käy myös vaivattomasti.

R10 liukastumisenestoluokitus takaa materiaalin soveltuvuuden sisätilojen lattiapinnoilla eikä erillistä lattialaminaattia tarvitse käyttää.
 
trifecta valentines (595 x 393)
 
Sesoman tarjoushinta 249€/rll
rullakoko 137cm x 30,5m
 
 
 
 
 
 
 
STAATTISESTI SÄHKÖINEN CLINGZ-TULOSTUSKALVO
 
clingz tilewall (685 x 445)
 
 
ClingZ® on PVC-vapaa ja täysin liimaton, staattisesti sähköinen tulostuskalvo, joka on äärimmäisen helppo asentaa, poistaa tai asemoida uudelleen. UV-tulostimille tarkoitettu ClingZ-kalvo tarttuu lähes kaikille kuiville ja puhtaille pinnoille staattisen varauksensa avulla.

Sopii erittäin hyvin nopeisiin ja liikkuviin kampanjoihin sisätiloissa.

Sesoman tarjoushinta 399€/rll
rullakoko 137cm x 45,72m
 
 
 
CALDERARIP V16 – ÄLYKKÄÄMPI JA MONIPUOLISEMPI
 
calderav16 header (800 x 285)
 
CalderaRIP kehittyy jatkuvasti uusimpien teknologioiden mukana, mikä takaa luotettavuuden ja huippusuorituskyvyn kaikille käyttäjille. Uusimmassa versiossa on hengästyttävä määrä uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat painotyötä ja parantavat laatua ja kustannustehokkuutta.

UUTTA CALDERARIP V16:SSA
 
 
calderav16 adobepdf (800 x 720)
 
Tukee käyttöjärjestelmänä myös uusinta macOS 13 Venturaa aikaisempien macOS 11 ja 12 lisäksi.
 
Integroitu Adobe PDF Print Enginen 6:n kanssa: tarkempi renderöinti, nopeampi toiminta, parempi ennustettavuus ja tasaisempi tulostusjälki
 
Ajurit yli 30 uudelle tulostinmallille ja yli 10 leikkurimallille
 
Uusi GrandCut Editor manuaalisen leikkausprosessin korvaamiseksi
 
Monia muita uusia ominaisuuksia ja parannettuja toimintoja
 
 
 
 
 
 
 
 
SESOMA PALVELEE
 
Ota yhteyttä sesoma@sesoma.fi tai soita 020 745 9620.

Suurkuvatulostuksen tarvikkeet, materiaalit, teipit sekä muut tuotteet voit tilata suoraan verkkokaupastamme. Kauppa on täynnä tuotetietoa ja helpoin tapa hankkia tulostusmateriaalit, telineet, auto- ja kiinteistökalvot ja jopa suurkuvatulostimet.
 
 
Sesoma Logo (alalogo plain)